Harta site-ului
Ajutor
Ședința cu cadrele de conducere din instituțiile de învățământ general
Ședința cu cadrele de conducere din instituțiile de învățământ general

În incinta Consiliului raional, la data de 04 aprilie 2023, a fost organizată şi desfăşurată ședința cu directorii din instituțiile de învățământ general din raion.
Dna Tatiana Iavița, metodist principal, DÎG, a adus la cunoștință Planul raional anticorupție în domeniul educației pentru anul 2023, aprobat prin ordinul nr. 39 din 10 martie 2023, a vorbit despre reușitele obținute în procesul de atestare a cadrelor didactice și recomandările pentru facilitarea acestui proces. Cu privire la respectarea Metodologiei de înscriere a copiilor în clasa I-i și rezultatele la Olimpiada raională la disciplinele școlare, organizată și desfășurată în baza ordinului DÎG nr. 236 din 19.12.2022, a vorbit dna Isaicul Svetlana, șef Centru metodic. Au fost făcute unele explicații de către dna Loghinov Olga, șef Secție elaborarea și administrarea bugetului, Direcția economie, buget și finanțe, privind calculul și plata sporului lunar în valoare fixă cadrelor de conducere și didactice din învățământul general. Managerii au fost informați de către dna Violeta Tolstenco, șef Secție politici educaționale, cu privire la organizarea sesiunei de examene 2023, iar referitor la implementarea Instrucțiunii privind procesul de selectare și organizare a disciplinelor opționale în anul de studii 2023-2024 a vorbit dna Andrieș Valentina, metodist superior.
Totodată au fost aduse la cunoștință deciziile Consiliului raional aprobate la ședința din 10 martie 2023, care urmează a fi realizate și respectate întocmai de către toți managerii instituțiilor de învățământ general.
Orice activitate care se finalizează cu o judecată de valoare care are impact asupra cadrului de conducere furnizează informații privind anumite secvențe din procesul de activitate fezabil al instituției.

Tatiana IAVIŢA, metodist principal, Direcţia Învăţământ General

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședința cu cadrele de conducere din instituțiile de învățământ general - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta